Trænger dit gulvtæppe til at blive udskiftet?

Så kontakt J.M. Gulv & Rengøring ApS. Vi sælger, leverer og lægger gulvtæpper til konkurrencedygtige priser i København og omegn. Alle vores medarbejdere har god erfaring inden for branchen, og de udfører altid et arbejde i en høj kvalitet. Vi leverer og lægger gulvtæpper for offentlige institutioner, virksomheder, private husstande og boligforeninger.

Hør mere om vores tilbud på levering og lægning af gulvtæpper i København og omegn på telefon 43 62 53 46.

Gode priser og gratis levering

Du har mulighed for at spare mange penge, hvis du vælger at benytte J.M. Gulv & Rengøring frem for andre leverandører af gulvtæpper. Vi handler nemlig direkte med vores grossist. Det betyder, at vi ikke har behov for en stor lagerkapacitet, og at vi samtidig ikke har udgifter til salgsmedarbejdere.

Vi tilbyder gulvtæpper frit leveret til kunden. Ved køb af tæpper for mere end 5000 kr. eksklusiv moms lægger vi tæpperne uden yderligere beregning.

Få besøg af vores gulvkonduktør

Hvis du er interesseret i at købe et gulvtæppe hos os, kommer vores tæppekonsulent gerne ud på et uforpligtende besøg og fremviser prøver. Her kan du se vores store udvalg af kvalitetstæpper til konkurrencedygtige priser. Vi kan skaffe det meste inden for tæpper, egetæpper, tæppefliser m.m. Ud over at fremvise prøver tager vores konsulent også gerne mål og giver dig et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i at høre mere?

Så ring til os på telefon 43 62 53 46 og få en uforpligtende dialog med vores medarbejdere. Du er også velkommen til at kontakte os skrifteligt på info@jmgulvservice.dk eller via vores kontaktformular.