J.M. Gulv & Rengøring ApS kan levere og montere alle typer lamelgulve i København og omegn.

Derudover tilbyder vi også gulvbelægning, gulvafslibning og meget mere. Vi er en seriøs samarbejdspartner, der altid arbejder på at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Kontakt os på telefon 43 62 53 46 og få et gratis tilbud på en gulvbelægning i København og omegn.

Høj kvalitet på gulvbelægninger

Kvaliteten på lamelgulve er de seneste år blevet højnet meget. I dag kan man få både planke- og parketgulve i lige den træsort, man ønsker. Samtidig har gulvene i dag en slidtage, der betyder, at man kan slibe og lakere dem 3-4 gange før, at de skal skiftes.

Det er derfor i de fleste tilfælde langt billigere at lægge et lamelgulv ovenpå et gammelt gulv fremfor at udskifte det eksisterende gulv. Man mærker ikke forskel på de nye lamelgulve og de traditionelle massive gulve, fordi lamelgulvene i dag er lavet af 100 % træ.

 

1

 

Få kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilket gulv der er det rette til dit rum? Så rådgiver vi dig gerne. Vores mange år i branchen har givet os et stort kendskab og erfaring med adskillige typer gulve, og vi kan derfor nemt vurdere, hvilken løsning der er den bedste for din gulvbelægning i København og omegn. Ønsker du selv at lægge dit gulv, kan du også blot købe gulvet hos os uden belægning.

Kontakt J.M. Gulv & Rengøring ApS

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på en gulvbelægning i København og omegn.

Kontakt J.M. Gulv & Rengøring ApS på telefon 43 62 53 46 eller på info@jmgulvservice.dk. Tøv heller ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services.